Programul Conferinței

Luni, 10 iunie 2019,  Teatrul Național București găzduiește prima ediție a conferinței internaționale WineMark, dedicată tuturor profesioniștilor din industria vinului și specialiștilor în marketing .

Programul va începe cu înregistrarea participanților, orele 9:30 – 10:00, în foaierul  Teatrului Național București.

La ora 10:00 are loc deschiderea conferinței. Introducere cu participarea d-lui Ion Caramitru.

Cele două runde de sesiuni ale conferinței, susținute simultan în trei săli ale TNB conform programului, sunt delimitate de pauza de masă tip Buffet Lunch, orele 13:15 – 14:15, la restaurantul ANGELO GRASSO.

De la ora 20:00, va avea loc festivitatea de închidere a conferinței. Cocktail: Aria TNB, restaurant la terasa desupra Teatrului Național.

#SesiuneSpeakerOraSală
1The Millenial wine loverMiron Radic 10:15 - 11:00Sala A
2Putting your brand on the mapMel Smith 11:15 - 12:00Sala A
3Enotourism with "Profu de Vin"Cosmin Tudoran 12:15 - 13:00Sala A
4Buffet Lunch - Restaurantul Angelo Grasso13:15 - 14:15
5How to get US market-readySteve Raye 14:15 - 15:00Sala A
6Brand design best practicesGiles Darwin 15:15 - 16:00Sala A
7Digital media in America: insights for exportersAdam Teeter 16:15 - 17:00Sala A
#SesiuneSpeakerOraSala
1Davino. Marketing?Dan Balaban 10:15 - 11:00Sala B
2The Aurelia Vișinescu brand from the perspective of the creatorsAurelia Vișinescu , Eduard Ciocirlan 11:15 - 12:00Sala B
3Innovation in hospitalityGabriela Țigu 12:15 - 13:00Sala B
4Buffet Lunch - Restaurantul Angelo Grasso13:15 - 14:15
5Wine - a life styleOliver Bauer 14:15 - 15:00Sala B
6The taste of wine and the power of storytelling: a personal approach on brand buildingIoana Ardelean 15:15 - 16:00Sala B
7Wine in the restaurants industry: Today and tomorrowDaniel Mischie 16:15 - 17:00Sala B
#SesiuneSpeakerOrăSală
1"Vin pe Instagram!" How to promote the oldest beverage on the newest mediaDiana Pavelescu 10:15 - 11:00Sala C
2Future SommLaurenţiu Achim 11:15 - 12:00Sala C
3Aspects regarding training of specialists in oenology in RomaniaArina Antoce 12:15 - 13:00Sala C
4Buffet Lunch - Restaurantul Angelo Grasso13:15 - 14:15
5From terroir to your glassCezar Ioan 14:15 - 15:00Sala C
6We are growing together the Romanian wineMircea Niculescu 15:15 - 16:00Sala C
7How to create a wine brand with the help of mediaAndreea Balan , Ela Iacobescu 16:15 - 17:00Sala C
Schema sali TNB