Ioana Ardelean

Ioana Ardelean

Ioana Ardelean

Ioana Ardelean
JIDVEI, România

Cu experiență de peste 15 ani în comunicare și relații publice, Ioana s-a alăturat echipei Jidvei în 2016, unde coordonează activitatea de PR. Este licențiată în comunicare și relații publice în cadrul „Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative Bucureşti” şi absolventă a programului de masterat în comunicare inter-culturală în cadrul Departamentului Catedră UNESCO – Universitatea Bucureşti.

Alături de Jidvei, Ioana a descoperit cu adevărat lumea vinului. Pasionată de scris, de întâlniri revelatoare cu oameni faini și, nu în ultimul rând, de poveștile pe care vinul le dezvăluie, din 2017 s-a implicat în promovarea brandului Mysterium – un proiect special #revealedbyJidvei.

Într-o lume complet digitalizată în care content-ul este la putere, Mysterium este în căutarea poveștilor unor oameni care creează și explorează. Cu toți acești oameni speciali se întâlnește M., un personaj cât se poate de real, un explorator, un bon viveur îndrăgostit de artă, fotografie, vin, oameni și locuri speciale. Totul se întâmplă la un pahar cu vin, care face ca poveștile să curgă ușor, firesc. Tot M. este cel care scrie cronica acestor întâlniri pe www.mysterium.ro, o invitație la a descoperi oameni care ne inspiră prin felul în care și-au găsit drumul prin labirintul vieții.

Ioana va fi alături de noi pentru a ne dezvălui mai multe despre povestea Mysterium.